Marjat poimittuna tai itse poimien Kouvolasta.

Marjat poimittuna tai itse poimien Kouvolasta.

 

Marjat poimittuna tai itse poimien Kouvolasta.

MyyYNTI

2023

UUSI KAUSI ALKAMASSA.

Saskatoon sadosta näyttää tänäkin vuonna tulevan hyvä.  Nyt pitää muistuttaa, kun poimintakausi alkaa, nopeat syövät hitaat. Eli alussa marjaa on kaikkein runsaimmin, pensaat täynnä..

Saskatoon poiminta alkanee vko 29 tai 28 loppuviikosta. Sivua päivitetään poiminnan alkamisen jälkeen lähes päivittäin, ainakin silloin jos tulee jotain  poikkeavaa.

VADELMAN tilanne heikko. Viime talvena Rusakot hoiteli ison osan vadelma pensaista. Vadelmassa emme pysty ottamaan tilauksia vastaan vaan aikanaan pääsee itsepomimaan, kunhan vadelmat kypsyvät. Menee vielä aikaa.

15.7.2023 Saskatoon marjan osalta poiminnan aloitus menee ilmeisesti vielä viikko. Yksittäismarjaa on mutta ei järkevää poimittavaksi

19.7 Tänään aloitimme Saskatoon marjan poiminnan. Saskatoonia  saa itsepoimien tai poimittuna..Itsepoimijoiden ei tarvitse varata aikaa.

25.7 Saskatoon marjakausi jatkuu.. Keskiviikkona 26 pv mahdollinen sadepäivä. Meillä on vielä 25 päivä poimittua Saskatoon marjaa, eli voi noutaa poimittua..

4.8 Tänään sadepäivä. Muutama laatikko on vielä eilen poimittua. Sitten saa myös pakasteena 2.5 kg pusseissa. Pakastettu 31-3 asteeseen jolloin marjasta tulee helmimäinen, kova, ei paakkuunnu. Helppo pusittaa pienempiin pusseihin tai annostella. Huomenna jatketaan poimintaa, marjaa on vielä paljon. Itsepomijat saavat poimia jos haluavat. Vadelmaa löytyy itsepoimintaan päivittäin pieniä määriä 2-4 kg.

10.8 Lopetimme  poimitun Saskatoon marjan myynnin. Itsepomien sitää vielä saa 5 €/kg. Nyt löytyy pakasteena joka pakastettu 31–33  asteeseen helmimäiseen olomuotoon 2.5 kg pusseihin. Vadelmaa  on vielä pieniä eriä päivittäin.

12.8.2023  Saskatoon marjan poimintakausi loppu. Kiitos kaikille poimijoille ja marjan hakijoille. Nyt löytyy samaa marjaa valmiiksi pakastettuna 2.5 kg pusseihin, irtopakasteena.

Vadelmaa löytyy vielä päivittäin pieniä eriä.  kannattaa soittaa ja varmistaa että olemme paikalla ja vadelmaa löytyy.

vadelmaa saa myös itsepoimien.. Tänään taas kypsynyt uutta marjaa..

.

MARJATILA KOIVULA

Koivulantie 47, 45150 KOUVOLA

 

Mikko Sjöblom

 

sale.marketing@salemarketing.fi