Marjat poimittuna tai itse poimien Kouvolasta.
Marjat poimittuna tai itse poimien Kouvolasta.
Marjat poimittuna tai itse poimien Kouvolasta.

 

Myynti

Myydään Saskatoon marjaa itsepoimien tai poimittuna suoraan tilalta. Vadelmaa itsepoimien. Tilalta myydään myös pakastemarjaa.

21.6 Avaamme Marjatila Koivulan PihaPuodin klo 13-17. Myynnissä kotimaista käsityötä, pajuruukkuja, klapisäkkejä ym. kahvitarjoilu!.

25.7  Huomenna ja maanantaiksi on luvattu aurinkoiset päivät. Nyt kannattaa itse poimijoiden lähteä liikkeelle. Saskatoonin ja vadelman poimijoille löytyy marjoja. Maanantain jälkeen on tämän hetkiseen säätietojen mukaan 3 epävarmempaa päivää.
            PihaPuotimme on avoinna joka päivä marjanpoiminnan aikana.
29.7 Saskatoon marjaa runsaasti, vadelmaa kypsytellä pari päivää.

1.8. Viikonlopun aikana emme pysty myymään poimittuna Saskatoon marjaa sekä vadelmaa. Poimijat lähtivät kaikki viikonlopun viettoon. Marjojen Itse poimintaa voi voi suorittaa voi suorittaa viikonlopunkin aikana.

3.8 Nyt alkaa sateet ja kosteus haittaamaan marjojen poimintaa. Tällä hetkellä emme pysty poimimaan Saskatoon marjaa valmiiksi noudettavaksi. Itse poimien sitä löytyy mutta se on tällä hetkellä hidasta poimimista. On myös paljon raakaa marjaa ja se odottaa aurinkoa lämpöä.         Vadelmaa poimimme pari päivää tilauksiin. Vadelmaa myös kiusaa kosteat ja sateiset ilmat. Vadelma tarvitsee myös aurinkoa ja lämpöä että se kypsyisi.

5.8 Vadelma odottaa nyt aurinkoa. Raakileita on paljon mutta nyt ei voi vielä poimia. Tarvitaan auringon paistetta. Saskatoonia löytyy runsaasti ja isoa. Jonkin verran saadaan myyntiin myös valmiiksi poimittua. Tälläkin hetkellä on jonkin verran eilen poimittua.

12.8 Lopetimme Saskatoon marjan poiminnan. Kiitos kaikille Saskatoon marjan hakijoille poimijoille. Saskatoon marjaa on saatavissa meiltä myös pakasteena 2,5 pusseissa  niin kauan kun marjaa riittää. Vadelman loppusato kypsyy päivittäin pienempiä määriä.

13.8. Tänään lopetimme vadelman poiminnan. Raakileita on sen verran vähän että ei kannata poimituttaa. Kiitos kaikille poimijoille ja marjojen hakijoille.

Talvi tulossa, klapisäkkejä myynnissä sekä koivuklapeja isommissa erissä.

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MARJATILA KOIVULA

Koivulantie 47, 45150 KOUVOLA

 

Mikko Sjöblom

 

sale.marketing@salemarketing.fi